+387 (0)35 712-710 - +387 (0)61 133 717 nasko_doo@live.com /Nasko FB

Početna / Onama

O KOMPANIJI "NASKO" doo

Nasko d.o.o. trgovina na veliko i malo, ugostiteljske usluge i ostale usluge.

Osnovana, kao porodična firma koja se bavila maloprodajom i veleprodajom trgovine postoji od 1990.godine, sa skromnim brojem uposlenika uglavnom iz užeg kruga porodice.
Tokom proteklih godina preduzeće se razvilo u organizacionu cjelinu, gdje danas zapošljava oko 80 radnika.

Za 25 godina postojanja, izgradili smo veći broj trgovina malo i velo prodaje na Tuzlanskom kantonu koja broji 8 maloprodajnih i 6 veleprodajnih trgovina. Iz naše ponude izdvajamo širok asortiman prehrane, hemije, kućnih potrepština. Osim toga firma se bavi uvozom i distribucijom nafte i naftnih derivata, na svoje 4 benziske pumpe gdje takođe vršimo usluge registracije vozila i tehničkog pregleda na benzinskoj pumpi u Dobošnici općina Lukavac. Osim kvaliteta usluga i širokog asortimana, našim vjernim kupcima nudimo najniže cijene.

Konstantno ulaganje u proširenje novih objekata, ulaganje u edukaciju zaposlenika su doveli do toga da je Nasko d.o.o. postala jedna od većih firmi maloprodaje i veloprodaje trgovine na Tuzlanskom kantonu. U sklopu našeg preduzeća posjedujemo i SRC Bazeni Nasko koji u svom sklopu sadrže četiri bazena od čega su u ponudi olimpijski bazen, bazen za neplivače, dječiji bazen i bazen za tobogan, takođe posjedujemo dva tobogana u dužini od 60 i 80 metara, svadbeni salon, restoran i apartmane.
Najviše pažnje usmjereno je prema najmlađem uzrastu gdje smo samo za njih obezbijedili dovoljan broj zanimacija u vidu igrački na napuhavanje, stolni tenis, bilijar i ostale vrste za igru i rekreaciju. Poseban akcenat je usmjeren u okviru sale za svečane dočeke raznih vrsta druženja, simpozijuma, sastanaka, gala večera, maturskih večera, godišnjica, organizovanje kompletnih svadbenih usluga, za žene doček 8.marta i kao glavni vid svih dešavanja naravno doček Nove Godine koja se tradicionalno u našem objektu produži do ranih jutarnjih sati.

Konstantnim novim ulaganjima u svaki segment firme „Nasko“ trudimo se da se što više približimo našem kupcu i posjetitelju u vidu usluga pod povoljnim cijenama kako bismo bar na izvjestan način olakšali mogućnost posjete i kupovine naših dobara i usluga u našim objektima.

LOKACIJA

Adresa: Karići b.b., 75323 Donja Orahovica, Bosna i Hercegovina

PODIJELITE NAS

Copyright © NASKO d.o.o.. Sva prava pridržana.